Vaarinformatie

De Iesselganger heeft een uitgebreid vaarschema met vaste vaartijden. De route gaat vanaf de aanlegsteiger bij het DRU Industriepark  in Ulft via Terborg naar het Sluizencomplex De Pol bij  Gaanderen en weer terug.  Een rondvaart duurt ongeveer 2 uur. Op al deze rondvaarten kunt u individueel plaatsen reserveren via onze boekingssite of bij de VVV Oude IJsselstreek.

Varen vanuit Doetinchem

Dit jaar varen wij bij wijze van proef in een aantal weekend vanaf De Bleek in Doetinchem . Voor meer informatie : zie onze pagina varen vanuit Doetinchem

Groepen

U kunt met uw groep natuurlijk met de reguliere rondvaart meevaren, maar u kunt ook de boot in zijn geheel afhuren voor een uitje met uw familie, buurt, vereniging of bedrijf. U bent dan alleen met uw eigen gezelschap aan boord.

Voor deze groepsvaarten zijn in het vaarschema al vaste tijden opgenomen  onder de titel “Rondvaart voor groep”. Kijk hiervoor op onze “boekingssite”. U kunt kiezen voor 1 uur of 2 uur varen.  Op uw verzoek kan eventueel met de vertrektijd van een groepsrondvaart enigszins geschoven worden. Dit geeft u direct de mogelijkheid om online te reserveren en te betalen. U bent er dan meteen zeker van dat uw groepsuitje door kan gaan. Er kunnen maximaal 40 passagiers aan boord .

Voor groepsreserveringen buiten het vastgestelde vaarschema of voor bijzondere afspraken of speciale wensen kunt u contact opnemen met boekingen@ijsselvaart.nl

 

Arrangementen

Op sommige data worden er door ons speciale vaartochten georganiseerd.

Klik hier voor nadere informatie over de volgende arrangementen;

  • Vroege Vogeltochten
  • Excursie Kasteel De Kemnade
  • Excursie Kasteel Wisch
  • Excursie Rioolwaterzuivering Etten
  • Uitstapjes naar IJsboerderij ’t Kempke
  • Moederdag- en Vaderdagarrangement
  • Midzomeravondarrangement

 

Voor meer uitleg over het boeken van een vaartocht klik hier

Vaarschema

voor het actuele vaarschema van 2019 :

zie boekingssite