Met De Iesselganger naar Kasteel Huis Wisch

De Iesselganger brengt u vanaf het DRU Industriepark naar de aanlegsteiger in Terborg. Dan volgt een korte wandeling van de aanlegsteiger naar het kasteel Wisch. 

Kasteel Wisch is een oase van rust vlakbij het centrum van Terborg. Op het voorplein staan monumentale bomen en er ligt een mooie bloementuin aan de oostkant. Rondom de gebouwen ligt een park. Kasteel Wisch met het omringende landgoed is het in bezit van de familie Vegelin van Claerbergen. Kasteel en het park zijn daarom niet open gesteld voor publiek. De gebouwen stammen uit de 16e tot 18e eeuw en zijn gebouwd in een L-vorm.

Wij bieden u een unieke kans om de tuinen van het kasteel , dat normaal niet voor publiek geopend is, te bezichtigen. Het kasteelterrein is  op deze tocht exclusief toegankelijk voor u, als passagier van De Iesselganger. U wordt persoonlijk rondgeleid door onze deskundige gids die alles over de historie van Terborg en Kasteel weet te vertellen.

Aan boord is er gelegenheid voor een frisdrankje of een kopje koffie. Ongeveer drie uur na vertrek arriveert u weer in Ulft .

 Wilt u nu online reserveren klik dan rechtsboven op de knop “direct reserveren

 

* Let op: deze vaartocht is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Bij nat weer is het dragen van laarzen aan te bevelen.

 

Huis Wisch

Data in 2019

zie boekingsite