Met De Iesselganger naar Kasteel De Kemnade

De Iesselganger voert u vanaf Terborg langs de oevers van de Oude IJssel, dóór de schutsluis De Pol, naar het schilderachtige Kasteel De Kemnade. Het kasteeltje De Kemnade  staat  ten zuiden van Doetinchem op de westelijke oever van de rivier de Oude IJssel bij de samenvloeiing met het Waalse water. Het gebouw bestaat uit een 16e eeuwse, 16-hoekige toren met een leien spits. Tegen deze zogeheten paviljoentoren staat een woning in 18e eeuwse stijl die in 1957 gebouwd is.

Wij bieden u een unieke kans om dit kasteel, dat normaal niet voor publiek geopend is, te bezichtigen. Het kasteelterrein en de middeleeuwse gewelven onder de toren zijn  op deze tocht exclusief toegankelijk voor u, als passagier van De Iesselganger. U wordt persoonlijk rondgeleid door de kasteelheer. Aan boord is er gelegenheid voor een frisdrankje of een kopje koffie. Ongeveer drie uur na vertrek arriveert u weer in Terborg.

 

Wilt u nu online reserveren klik dan rechtsboven op de knop “direct reserveren

 

* Let op: deze vaartocht is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Bij nat weer is het dragen van laarzen aan te bevelen.

Kemnade

De Kemnade

Datums in 2019

8 juni21 september
22 juni*
6 juli
20  juli
7 september*

 

Vertrektijd
09:00 uur

 Afvaart vanaf
Steiger tegenover de Gamma in Terborg

klik hier voor routebeschrijving 

*) op 22 juni  en 7 september afvaart om 9:30 uur vanaf   Steiger De Bleek – Doetinchem

Kosten
(inclusief rondleiding )
Volwassenen: € 15,-
Kinderen tot 12 jaar: € 12,-