Met De Iesselganger naar ’t Kempke

 

Genieten van water en ijs

Langs de Oevers van de Oude IJssel bevindt zich IJsboerderij ’t Kempkehet melkveebedrijf waar de familie Winters haar koeien 365 dagen per jaar voert, verzorgt en melkt om zo de beste kwaliteit melk te krijgen. Daar wordt vervolgens het lekkerste Kempke schepijs van gemaakt op hun eigen bedrijf. ’t Kempke beschikt over een prachtig sfeervol terras, een grote speeltuin voor de jeugd en een ruime ijssalon voor als het weer wat minder is. In hun schepijsvitrine zijn 18 verschillende smaken ijs verkrijgbaar, dus voor elk wat wils!

De Iesselganger brengt u al varend over De Oude IJssel naar deze prachtige ijsboerderij. Vanaf het DRU Industriepark  vaart u eerst naar Sluizencomplex De Pol in Gaanderen waar u een sluispassage mee kunt maken. Daarna vaart u door naar de aanlegsteiger van ’t Kempke, die het begin is van een korte wandeling naar de IJsboerderij. Op de boerderij kunt u genieten van de mooie speeltuin en het terras. Er is daar koffie/thee en iets lekkers te verkrijgen ( Niet in de prijs inbegrepen).  Ook is er frisdrank en natuurlijk een heerlijk ijsje of sorbet te bestellen. Een mooie invulling van uw familie- of gezinsuitje!

Op zondag en donderdag :

 

Zondags uitje naar de IJsboerderij
Op een aantal zondagen in het seizoen vertrekken we om 11:30 uur naar de IJsboerderij. Om ca. 15:30 uur bent u weer terug in Ulft .

Vakantievaartocht
Op 5 donderdagen in de zomervakantie vertrekken we vanaf Ulft om 13:00 uur. Om ca. 16:30 uur bent u weer terug in Ulft .

Wilt u nu online reserveren klik dan rechtsboven op de knop

direct reserveren

Ook als u niet reserveert kunt u meevaren met De Iesselganger, als er tenminste nog plaatsen over zijn. U kunt dan voor vertrek gewoon een kaartje kopen bij de bemanning van de boot.

IJsboerderij 't Kempke

Datums in 2019

 

Gezinsuitje op zondag 

26 mei – 30 juni – 28 juli

25 augustus – 29 september

Vertrektijd: 11:30 uur

 

Vakantievaartocht op donderdag

25 juli – 1 augustus

8 augustus-15 augustus – 22 augustus

29 augustus

Vertrektijd: 13:00 uur

 

Afvaart vanaf
DRU Industriepark te Ulft

 

Kosten

Volwassenen: € 8,00
Kinderen tot 12 jaar: € 5,00