Introductie seizoenskaart “Vrienden van De Iesselganger”

De afgelopen 6 jaar hebben wij vele duizenden gasten mogen verwelkomen aan boord van onze fluisterboot De Iesselganger en samen met onze gids en schipper enkele ontspannen uren mogen aanbieden tijdens vaarten op de Oude IJssel.

Wij zijn blij met de vele positieve reacties, die wij mochten ontvangen na afloop van de vaarten over de beleving aan boord.

Wij ontvingen deze positieve terugkoppeling zowel mondeling als n.a.v. onze enquête, die velen van u de afgelopen jaren hebben ingevuld na afloop van de vaart.

Velen van u dragen De Iesselganger een warm hart toe; wij hebben dan ook besloten om deze loyaliteit te waarderen met de introductie van een seizoenskaart “Vrienden van de Iesselganger”

De kosten hiervan bedragen eenmalig €25,– per persoon voor een heel vaarseizoen. Met deze seizoenskaart kunt u het hele vaarseizoen iedere REGULIERE RONDVAART 0f VAARTOCHT NAAR DE IJSBOERDERIJ vanaf Ulft of Doetinchem, gratis meevaren met de Iesselganger, mits er nog niet gereserveerde plaatsen beschikbaar zijn.

Als u zich nu inschrijft kunt u het hele aankomend vaarseizoen -vanaf eind april tot eind oktober- onbeperkt gebruik maken van deze extra service van de Iesselganger.

Voor boekingen ga hierboven naar de knop Online boeken en ga naar de datum 26 april 2019 

Stuur na de ontvangst van de e-mailbevestiging een digitale pasfoto naar: seizoenskaart@ijsselvaart.nl

Na ontvangst van de foto krijgt u uw seizoenskaart toegestuurd.

 

Samenvatting voorwaarden :

  • De kaart is strikt persoonlijk en alleen geldig voor degene wiens naam en foto er op vermeld staat.
  • Op vertoon van de kaart mag de kaarthouder kosteloos met ieder zgn. “reguliere rondvaart” mee varen zolang er een plaats beschikbaar is die niet vooraf gereserveerd is. Dat betekent dat personen of groepen die een e-mailbevestiging bij zich hebben voorrang hebben .
  • Op onze boekingssite is vooraf te zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.