Boek Nu!

Plaatsen reserveren op de Iesselganger is heel eenvoudig! U kunt via onze boekingssite online reserveren en direct ook via Ideal of PayPal betalen. Als de betaling is goedgekeurd ontvangt u automatisch een e-mail bericht met daarin de bevestiging van uw reservering. Deze email is tegelijkertijd uw toegangsbewijs voor de Iesselganger.

Als u niet online wilt reserveren kunt u ook terecht bij een van de balies van VVV Oude IJsselstreek, waar zij de reservering voor u zullen verzorgen. U kunt daar betalen op de manier die u zelf wenst.

Reserveren bij de camping, hotel of B&B

Voor gasten van een hotel, camping of B&B is het soms lastig om online te betalen of hun reserveringsbewijs uit te printen. Bij sommige verblijfsaccomodaties is het mogelijk om via de receptie een rondvaart te reserveren. Op deze pagina kunt u zien op welke plaatsen dat al mogelijk is.

Geen reservering en toch meevaren?

Als u plaatsen reserveert bent u er altijd zeker van dat u mee kunt varen op het door u gewenste tijdstip. Maar ook als u niet reserveert kunt u meevaren met de Iesselganger, als er tenminste nog plaatsen over zijn.  U kunt dan voor vertrek gewoon een kaartje kopen bij de bemanning van de boot.

Let op : geen reservering – geen boot !
Als er 2 uur vóór de vertrektijd van een bepaalde rondvaart nog helemaal geen reserveringen geboekt zijn vaart de boot niet uit.  In dat geval kunt u  géén kaartje kopen bij de bemanning van de boot.

Wilt u nu online reserveren klik dan rechtsboven op de knop ‘direct reserveren

VVV3

VVV Ulft
(lokatie ICER)
Hutteweg 24
7071 BV ULFT
T: 0315-820280

Boeken

Prijzen 2019

 

Reguliere rondvaarten

Volwassenen : € 7,00

Kinderen tot 12 jaar : € 4,00

 

Groepsreserveringen

Rondvaart van 1 uur : € 120,00

Rondvaart van 2 uur : € 240,00

 

Reserveringskosten

Voor reserveringen wordt een bedrag van € 1,00 per order berekend.