Familie/gezinstocht naar IJsboerderij 't Kempke

Familie/gezinstocht naar IJsboerderij 't Kempke

Interesse in dit arrangement?

Via onderstaande button kunt u direct reserveren of u kunt contact met ons opnemen.

Online boeken

Familie/gezinstocht naar IJsboerderij 't Kempke

Langs de oevers van de Oude IJssel bevindt zich IJsboerderij ’t Kempke, het melkveebedrijf waar de familie Winters haar koeien 365 dagen per jaar voert, verzorgt en melkt om zo de beste kwaliteit melk te krijgen.
Beschikbaarheid: 25 en 28 juli; 1,8,15,22,25 en 29 augustus; 29 september
Prijs:    € 8.00
Details:

Familie/gezinstocht naar IJsboerderij ’t Kempke

Langs de oevers van de Oude IJssel bevindt zich IJsboerderij ’t Kempke, het melkveebedrijf waar de familie Winters haar koeien 365 dagen per jaar voert, verzorgt en melkt om zo de beste kwaliteit melk te krijgen. Daar wordt vervolgens het lekkerste Kempke schepijs van gemaakt op hun eigen bedrijf. ’t Kempke beschikt over een prachtig sfeervol terras, een grote speeltuin voor de jeugd en een ruime ijssalon voor als het weer wat minder is. In hun schepijsvitrine zijn 18 verschillende smaken ijs verkrijgbaar, dus voor elk wat wils!

De Iesselganger brengt u al varend over De Oude IJssel naar deze prachtige ijsboerderij. Vanaf het DRU Industriepark vaart u eerst naar Sluizencomplex De Pol in Gaanderen waar u een sluispassage mee kunt maken. Daarna vaart u door naar de aanlegsteiger van ’t Kempke, die het begin is van een korte wandeling naar de IJsboerderij. Op de boerderij kunt u genieten van de mooie speeltuin en het terras. Er is daar koffie/thee en iets lekkers te verkrijgen ( Niet in de prijs inbegrepen). Ook is er frisdrank en natuurlijk een heerlijk ijsje of sorbet te bestellen. Een mooie invulling van uw familie- of gezinsuitje!

Vertrek op donderdagen om 13 uur en op zondagen om 11 uur v.a. steiger Ulft Kosten volwassene € 8,00 en kind € 5,00.

 

Contact & reserveren

Reserveringen en boekingen zijn uitsluitend mogelijk via de website en het kantoor van de VVV Ulft. Na betaling ontvangt u (per email) een schriftelijke bevestiging, die tevens dient als plaatsbewijs.

Postadres
De Iesselganger
Postbus 39
7070 AA Ulft

KvK inschrijfnummer
55210090

BTW nummer
NL851609235B01
Email
boekingen@ijsselvaart.nl

Verkoop / reserveren
Online boeken of via
VVV Ulft

Social Media

Uw bericht sturen

Wellicht dat je na het lezen van de informatie op deze site nog vragen hebt. Stuur een e-mail met je vraag en je ontvangt z.s.m. bericht.
* Verplichte velden
Copyright De Iesselganger 2019  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap Design & development by: Timeless Design