Kasteel Huis Wisch

Kasteel Huis Wisch

Interesse in dit arrangement?

Via onderstaande button kunt u direct reserveren of u kunt contact met ons opnemen.

Online boeken

Kasteel Huis Wisch

De Iesselganger brengt u vanaf het DRU Industriepark naar de aanlegsteiger in Terborg. Dan volgt een korte wandeling van de aanlegsteiger naar het kasteel Wisch.
Beschikbaarheid: Voor meer info: boekingen@ijsselvaart.nl
Prijs:    € 15.00
Details:

Met De Iesselganger naar Kasteel Huis Wisch

Let op! Op maandag 23 september om 13.30 uur is er nog een extra mogelijkheid. Meldt u snel aan want op = op!!

Vertrek: om 13.30 uur v.a. steiger Ulft. De Iesselganger brengt u vanaf het DRU Industriepark naar de aanlegsteiger in Terborg. Dan volgt een korte wandeling van de aanlegsteiger naar het kasteel Wisch.

Kasteel Wisch is een oase van rust vlakbij het centrum van Terborg. Op het voorplein staan monumentale bomen en er ligt een mooie bloementuin aan de oostkant. Rondom de gebouwen ligt een park. Kasteel Wisch met het omringende landgoed is het in bezit van de familie Vegelin van Claerbergen. Kasteel en het park zijn daarom niet open gesteld voor publiek. De gebouwen stammen uit de 16e tot 18e eeuw en zijn gebouwd in een L-vorm.
Wij bieden u een unieke kans om de tuinen van het kasteel, die normaal niet voor publiek geopend zijn, te bezichtigen. Het kasteelterrein is op deze tocht exclusief toegankelijk voor u, als passagier van De Iesselganger. U wordt persoonlijk rondgeleid door onze deskundige gids die alles over de historie van Terborg en Kasteel weet te vertellen.

Aan boord krijgt u een kopje koffie met een oerbroodje.
Ongeveer drie uur na vertrek arriveert u weer in Ulft .

Kosten volwassene € 15,00 en kind € 12,00
n.b. Men moet goed ter been zijn i.v.m. de wandeling van 1,5 uur.

Contact & reserveren

Reserveringen en boekingen zijn uitsluitend mogelijk via de website en het kantoor van de VVV Ulft. Na betaling ontvangt u (per email) een schriftelijke bevestiging, die tevens dient als plaatsbewijs.

Postadres
De Iesselganger
Postbus 39
7070 AA Ulft

KvK inschrijfnummer
55210090

BTW nummer
NL851609235B01
Email
boekingen@ijsselvaart.nl

Verkoop / reserveren
Online boeken of via
VVV Ulft

Social Media

Uw bericht sturen

Wellicht dat je na het lezen van de informatie op deze site nog vragen hebt. Stuur een e-mail met je vraag en je ontvangt z.s.m. bericht.
* Verplichte velden
Copyright De Iesselganger 2019  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap Design & development by: Timeless Design