Rondje Keppel

Rondje Keppel

Interesse in dit arrangement?

Via onderstaande button kunt u direct reserveren of u kunt contact met ons opnemen.

Online boeken

Rondje Keppel

Vaartocht naar het idyllische stadje Laag-Keppel. Daar hebt u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de benen te strekken en een kijkje te nemen bij de molens en in de bloementuin van de molen.
Beschikbaarheid: Vrijdag 31 mei en vrijdag 2 augustus
Prijs:    € 12.50
Details:

Vaartocht naar het idyllische stadje Laag-Keppel. Daar hebt u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de benen te strekken en een kijkje te nemen bij de molens en in de bloementuin van de molen. Ook de Dorpsstraat met rijksmonumenten is een bezoekje waard. Met koffie en iets lekkers Vertrek om 10.00 uur steiger Doetinchem Kosten volwassene € 12,50 en kind € 9,50

Na afloop van een vaart, zowel regulier als arrangement is er binnen de openingstijden van Tesoro de mogelijkheid voor een lunch/proeverij/broodje. Eén consumptie (koffie/thee/frisdrank) is dan gratis op vertoon van consumptiebon!

Contact & reserveren

Reserveringen en boekingen zijn uitsluitend mogelijk via de website en het kantoor van de VVV Ulft. Na betaling ontvangt u (per email) een schriftelijke bevestiging, die tevens dient als plaatsbewijs.

Postadres
De Iesselganger
Postbus 39
7070 AA Ulft

KvK inschrijfnummer
55210090

BTW nummer
NL851609235B01
Email
boekingen@ijsselvaart.nl

Verkoop / reserveren
Online boeken of via
VVV Ulft

Social Media

Uw bericht sturen

Wellicht dat je na het lezen van de informatie op deze site nog vragen hebt. Stuur een e-mail met je vraag en je ontvangt z.s.m. bericht.
* Verplichte velden
Copyright De Iesselganger 2019  |  Privacy Verklaring  |  Sitemap Design & development by: Timeless Design