Midzomeravondtocht

Midzomeravondtocht

Interesse in dit arrangement?

Via onderstaande button kunt u direct reserveren of u kunt contact met ons opnemen.

Online boeken

Midzomeravondtocht

Op een warme zomeravond, als de zon al langzaam naar de horizon toe zakt, vertrekt de Iesselganger voor een sfeervolle vaart over De Oude IJssel.
Beschikbaarheid: Zaterdag 6 juli.
Prijs:    € 15.00
Details:

Midzomeravondtocht incl. hapje en drankje aan boord.

Beleef de idylle van een zomeravond op het water. Op een warme zomeravond, als de zon al langzaam naar de horizon zakt, vertrekt de Iesselganger voor een sfeervolle vaart over De Oude IJssel. Het biedt u een prachtig uitzicht op de oevers en de bebouwing van Ulft. En daar waar bij een normale rondvaart u alleen de verhalen van onze gids te horen krijgt worden deze nu gecombineerd met de sfeervolle liederen in onze streektaal die verzorgd wordt door streekzanger Ben Lukassen.

Alhoewel de Iesselganger geen “partyboot” is zorgen onze gastvrouwen tijdens deze zomeravondtocht voor een hapje en een drankje aan boord. In verband hiermee is reserveren voor deze rondvaart verplicht.

Reserveren uiterlijk tot 12:00u op de dag vóór de afvaart

Vertrek om 20.00 uur steiger Ulft Kosten volwassene € 15,00 en kind € 12,00

Contact & reserveren

Reserveringen en boekingen zijn uitsluitend mogelijk via de website en het kantoor van de VVV Ulft. Na betaling ontvangt u (per email) een schriftelijke bevestiging, die tevens dient als plaatsbewijs.

Postadres
De Iesselganger
Postbus 39
7070 AA Ulft

KvK inschrijfnummer
55210090

BTW nummer
NL851609235B01
Email
boekingen@ijsselvaart.nl

Verkoop / reserveren
Online boeken of via
VVV Ulft

Social Media

Uw bericht sturen

Wellicht dat je na het lezen van de informatie op deze site nog vragen hebt. Stuur een e-mail met je vraag en je ontvangt z.s.m. bericht.
* Verplichte velden
Copyright De Iesselganger 2019  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap Design & development by: Timeless Design