Groepsvaarten

Groepsvaarten

Interesse in dit arrangement?

Via onderstaande knop kunt u boeken of u kunt contact met ons opnemen.

Nu boeken

Groepsvaarten

Exclusieve boottochten voor uw eigen gezelschap
Beschikbaarheid: Za/zo 15.30 uur of overleg wensen via boekingen@ijsselvaart.nl
Prijs:    € 120.00 Per uur
Details:

Exclusieve boottochten voor uw eigen gezelschap

U kunt als groep van te voren boeken en met andere passagiers met reguliere rondvaarten maar u kunt ook de boot in zijn geheel met schipper en gids afhuren voor een uitje met uw familie, buurt, vereniging of bedrijf. Er kunnen maximaal 40 passagiers aan boord. Voor groepsvaarten zijn in het vaarschema vaste tijden gereserveerd. U kunt kiezen voor 1 of 2 uur varen. Indien gewenst, kan de vertrektijd van de groepsvaart worden aangepast.

U kunt zelf voor een hapje en een drankje zorgen.

Prijzen 2020

Groepsvaart

Kosten:€120 per uur

Voor groepsreserveringen buiten het vastgestelde vaarschema of speciale wensen kunt u contact opnemen met boekingen@ijsselvaart.nl.

Contact & reserveren

Reserveringen en boekingen zijn uitsluitend mogelijk via de website en het kantoor van de VVV Ulft. Na betaling ontvangt u (per email) een schriftelijke bevestiging, die tevens dient als plaatsbewijs.

Postadres
De Iesselganger
Postbus 39
7070 AA Ulft

KvK inschrijfnummer
55210090

BTW nummer
NL851609235B01
Email
boekingen@ijsselvaart.nl

Verkoop / reserveren
Online boeken of via
VVV Ulft

Social Media
Copyright De Iesselganger 2019 - 2020  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap Design & development by: Timeless Design
In verband met de onzekere situatie rond de ontwikkeling en verspreiding van het Corona virus hebben wij aangepaste vaarinformatie & beschikbaarheid. Lees verder