Groepsvaarten

Groepsvaarten

Interesse in dit arrangement?

Via onderstaande button kunt u direct reserveren of u kunt contact met ons opnemen.

Online boeken

Groepsvaarten

Exclusieve boottochten voor uw eigen gezelschap
Beschikbaarheid: Za/zo 15.30 uur of overleg wensen via boekingen@ijsselvaart.nl
Prijs:    € 120.00
Details:

Exclusieve boottochten voor uw eigen gezelschap

U kunt als groep van te voren boeken en met andere passagiers met reguliere rondvaarten maar u kunt ook de boot in zijn geheel met schipper en gids afhuren voor een uitje met uw familie, buurt, vereniging of bedrijf. Er kunnen maximaal 40 passagiers aan boord. Voor groepsvaarten zijn in het vaarschema vaste tijden gereserveerd. U kunt kiezen voor 1 of 2 uur varen. Indien gewenst, kan de vertrektijd van de groepsvaart worden aangepast.

Prijzen 2019

Groepsvaart

Kosten:€120 per uur

Voor groepsreserveringen buiten het vastgestelde vaarschema of speciale wensen kunt u contact opnemen met boekingen@ijsselvaart.nl of via VVV Oude IJsselstreek.”

Contact & reserveren

Reserveringen en boekingen zijn uitsluitend mogelijk via de website en het kantoor van de VVV Ulft. Na betaling ontvangt u (per email) een schriftelijke bevestiging, die tevens dient als plaatsbewijs.

Postadres
De Iesselganger
Postbus 39
7070 AA Ulft

KvK inschrijfnummer
55210090

BTW nummer
NL851609235B01
Email
boekingen@ijsselvaart.nl

Verkoop / reserveren
Online boeken of via
VVV Ulft

Social Media

Uw bericht sturen

Wellicht dat je na het lezen van de informatie op deze site nog vragen hebt. Stuur een e-mail met je vraag en je ontvangt z.s.m. bericht.
* Verplichte velden
Copyright De Iesselganger 2019  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap Design & development by: Timeless Design