Seizoenskaart

Seizoenskaart

Interesse in dit arrangement?

Via onderstaande button kunt u direct reserveren of u kunt contact met ons opnemen.

Online boeken

Seizoenskaart

Met deze seizoenskaart kunt u het hele vaarseizoen iedere reguliere rondvaart of een tochtje naar de IJsboerderij, gratis meevaren met De Iesselganger
Beschikbaarheid: Leuk om te geven. Nog leuker om te krijgen!
Prijs:    € 20.00
Details:

Het hele vaarseizoen gratis meevaren

Velen van u zouden best wat vaker een tochtje met De Iesselganger willen maken. Gewoon een hele vaart van Ulft tot Gaanderen en weer terug of als onderdeel van een ontspannende wandeling; meevaren naar Gaanderen en terugwandelen naar Ulft. 

De seizoenkaart “Vrienden van De Iesselganger” is hiervoor speciaal ontwikkeld. Met deze seizoenskaart kunt u het hele vaarseizoen iedere reguliere rondvaart of een tochtje naar de IJsboerderij, gratis meevaren met De Iesselganger; mits er niet gereserveerde plaatsen beschikbaar zijn.
Gedurende het vaarseizoen 2019 kunt u het hele vaarseizoen (van eind april tot 28 oktober) voor maar € 20 per persoon onbeperkt gebruik maken van deze extra service van De Iesselganger.

Leuk om te geven. Nog leuker om te krijgen!

U kunt een seizoenskaart bestellen via de knop “online boeken”

Ga dan naar de datum 28 oktober 2019

Contact & reserveren

Reserveringen en boekingen zijn uitsluitend mogelijk via de website en het kantoor van de VVV Ulft. Na betaling ontvangt u (per email) een schriftelijke bevestiging, die tevens dient als plaatsbewijs.

Postadres
De Iesselganger
Postbus 39
7070 AA Ulft

KvK inschrijfnummer
55210090

BTW nummer
NL851609235B01
Email
boekingen@ijsselvaart.nl

Verkoop / reserveren
Online boeken of via
VVV Ulft

Social Media

Uw bericht sturen

Wellicht dat je na het lezen van de informatie op deze site nog vragen hebt. Stuur een e-mail met je vraag en je ontvangt z.s.m. bericht.
* Verplichte velden
Copyright De Iesselganger 2019  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap Design & development by: Timeless Design