Seizoenskaart

Seizoenskaart

Interesse in dit arrangement?

Via onderstaande button kunt u direct reserveren of u kunt contact met ons opnemen.

Online boeken

Seizoenskaart

Met deze seizoenskaart kunt u het hele vaarseizoen iedere reguliere rondvaart of een tochtje naar de IJsboerderij, gratis meevaren met De Iesselganger
Beschikbaarheid: Leuk om te geven. Nog leuker om te krijgen!
Prijs:    € 20.00
Details:

Het hele vaarseizoen gratis meevaren

Velen van u zouden best wat vaker een tochtje met De Iesselganger willen maken. Gewoon een hele vaart van Ulft tot Gaanderen en weer terug of als onderdeel van een ontspannende wandeling; meevaren naar Gaanderen en terugwandelen naar Ulft. Een vaart vanuit Doetinchem kan natuurlijk ook.

De seizoenkaart “Vrienden van De Iesselganger” is hiervoor speciaal ontwikkeld. Met deze seizoenskaart kunt u het hele vaarseizoen iedere reguliere rondvaart of een tochtje naar de IJsboerderij, gratis meevaren met De Iesselganger; mits er niet gereserveerde plaatsen beschikbaar zijn.
Gedurende het vaarseizoen 2019 kunt u het hele vaarseizoen (van eind april tot eind oktober) voor maar € 20 per persoon onbeperkt gebruik maken van deze extra service van De Iesselganger.

Leuk om te geven. Nog leuker om te krijgen!

U kunt een seizoenskaart bestellen via de knop “online boeken”

Ga dan naar de datum 26 april 2019

Contact & reserveren

Reserveringen en boekingen zijn uitsluitend mogelijk via de website en de kantoren van de V.V.V. Oude IJsselstreek. Na betaling ontvangt u (per email) een schriftelijke bevestiging, die tevens dient als plaatsbewijs.

Postadres
De Iesselganger
Postbus 39
7070 AA Ulft

KvK inschrijfnummer
55210090

BTW nummer
NL851609235B01

Uw bericht sturen

Wellicht dat je na het lezen van de informatie op deze site nog vragen hebt. Stuur een e-mail met je vraag en je ontvangt z.s.m. bericht.
* Verplichte velden
Copyright De Iesselganger 2019  |  Privacy Verklaring  |  Sitemap Design & development by: Timeless Design