Winter

Rondvaart

Boeken

Nu boeken

Winter

Interesse in dit arrangement?

Via onderstaande knop kunt u boeken of u kunt contact met ons opnemen.

Nu boeken

Winter

In verband met de Wintertijd zijn er de komende periode, tot eind april 2022, geen vaarten. We hopen U weer te zien in het nieuwe seizoen 2022
Beschikbaarheid: De Wintertijd van de Iesselganger duurt tot eind april 2022
Prijs:    € 7.00
Details:

Voor ons, vrijwilligers van De Iesselganger, was 2021 een bijzondere periode. 

Door de opgelegde Corona-beperkingen, hebben wij gedurende dit kortere vaarseizoen een beperkt vaarprogramma kunnen uitvoeren: het aanbod was beperkt tot reguliere vaarten en groepsvaarten; het maximum aantal passagiers per vaart werd gehalveerd. 

Daarnaast zijn er vanaf 11 augustus gedurende 4 weken vaarten uitgevallen als gevolg van een motorstoring.

Ondanks deze beperkingen is het seizoen 2021 voor De Iesselganger succesvol verlopen.

Wij hebben met belangstelling jullie feedback gelezen die jullie gaven bij het invullen van de enquête. Wij danken jullie voor de mooie ‘rapportcijfers’ en we gaan zo veel mogelijk rekening houden met jullie suggesties voor verdere verbetering van onze diensten.

Tijdens deze wintermaanden zijn we gestart met voorbereidingen op het vaarseizoen 2022. Vanaf eind april bieden we jullie een uitgebreider vaarprogramma aan, in de hoop dat we dan minder last van Corona gaan hebben. 

Het vaarprogramma en de planning zijn vanaf maart in te zien op deze site. 

Wij danken jullie voor jullie belangstelling voor de vaarten van De Iesselganger en hopen jullie aan het begin van het vaarseizoen 2022 weer aan boord te mogen verwelkomen.

Contact & reserveren

Reserveringen en boekingen zijn uitsluitend mogelijk via de website en het kantoor van de VVV Ulft. Na betaling ontvangt u (per email) een schriftelijke bevestiging, die tevens dient als plaatsbewijs.

Postadres
De Iesselganger
Postbus 39
7070 AA Ulft

KvK inschrijfnummer
55210090

BTW nummer
NL851609235B01
Email
boekingen@ijsselvaart.nl

Verkoop / reserveren
Online boeken of via
VVV Ulft

Social Media
Copyright De Iesselganger 2019 - 2022  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap Design & development by: Timeless Design
In verband met de onzekere situatie rond de ontwikkeling en verspreiding van het Corona virus hebben wij aangepaste vaarinformatie & beschikbaarheid. Lees verder