Vaarinformatie

Rondvaarten

De Iesselganger heeft een vaarschema met vaste vaartijden. De route gaat vanaf de aanlegsteiger bij het DRU Industriepark in Ulft. Een rondvaart duurt ongeveer 1 uur. Op al deze rondvaarten kunt u individueel plaatsen reserveren via onze boekingssite of bij de VVV Oude IJsselstreek. 

De reguliere rondvaarten zijn dit vaarseizoen 2021 ieder weekend gepland op zaterdag en zondag om 13.00 uur en 14.30 uur. Bovendien met ingang van 1 augustus ook op woensdagmiddag om 13.00 uur.                             

Kosten bedragen 7 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen tot 12 jaar.

Voor het exacte vaarschema en beschikbaarheid: ga naar onze boekingssite

Groepen

Vanwege Corona geldt gedurende het vaarseizoen 2021 een aangepast vaarprogramma.

Met ingang van 1 augustus zijn er op aanvraag weer groepsvaarten mogelijk:

a) maximaal 20 personen

b) maximale duur: 1 uur

Mogelijkheden aanvragen bij: boekingen@ijsselvaart.nl

Niet van toepassing gedurende het vaarseizoen 2012:

(U kunt met uw groep natuurlijk met de reguliere rondvaart meevaren, maar u kunt ook de boot in zijn geheel afhuren voor een uitje met uw familie, buurt, vereniging of bedrijf. U bent dan alleen met uw eigen gezelschap aan boord incl. schipper en gids/gastvrouw.

Voor deze groepsvaarten zijn in het vaarschema al vaste tijden opgenomen  onder de titel “Rondvaart voor groep”. Kijk hiervoor op onze “boekingssite”. U kunt kiezen voor 1 uur of 2 uur varen.  Op uw verzoek kan eventueel met de vertrektijd van een groepsrondvaart enigszins geschoven worden. Dit geeft u direct de mogelijkheid om online te reserveren en te betalen. U bent er dan meteen zeker van dat uw groepsuitje door kan gaan. Er kunnen maximaal 40 passagiers aan boord .

Voor groepsreserveringen buiten het vastgestelde vaarschema of voor bijzondere afspraken of speciale wensen kunt u contact opnemen met boekingen@ijsselvaart.nl)

Andere mogelijkheden

Vanwege Corona geldt gedurende het vaarseizoen 2021 een aangepast vaarprogramma. Dit geldt voor onderstaande tekst. Het is op dit moment helaas niet mogelijk om arrangementen te boeken.

(Op sommige data worden er door ons arrangementen georganiseerd.

Klik hier voor nadere informatie over de volgende arrangementen;

  • Excursie Kasteel De Kemnade
  • Excursie Kasteel Wisch
  • Moederdag
  • Vaderdag
  • Midzomeravondarrangement
  • Waterpret
  • Rondleiding DRU Industriepark en vaartocht)

Contact & reserveren

Reserveringen en boekingen zijn uitsluitend mogelijk via de website en het kantoor van de VVV Ulft. Na betaling ontvangt u (per email) een schriftelijke bevestiging, die tevens dient als plaatsbewijs.

Postadres
De Iesselganger
Postbus 39
7070 AA Ulft

KvK inschrijfnummer
55210090

BTW nummer
NL851609235B01
Email
boekingen@ijsselvaart.nl

Verkoop / reserveren
Online boeken of via
VVV Ulft

Social Media
Copyright De Iesselganger 2019 - 2021  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap Design & development by: Timeless Design
In verband met de onzekere situatie rond de ontwikkeling en verspreiding van het Corona virus hebben wij aangepaste vaarinformatie & beschikbaarheid. Lees verder