Varen vanuit Doetinchem

Ook dit vaarseizoen verzorgt De Iesselganger rondvaarten vanuit Doetinchem.

Hemelvaartsdag op 30 mei en 31 mei

1 en 2 juni

22 en 23 juni

13 en 14 juli

2, 3 en 4 augustus

7 en 8 september

Reguliere rondvaarten vertrekken om 13:00 uur vanaf de steiger aan de Bleek .

Na afloop van een vaart, zowel regulier als arrangement is er binnen de openingstijden van Tesoro de mogelijkheid voor een lunch/proeverij/broodje. Eén consumptie (koffie/thee/frisdrank) is dan gratis op vertoon van consumptiebon!

Varen vanuit Doetinchem

De vaart gaat richting sluis De Pol.

Kasteel de Kemnade

Op zaterdagmorgen 22 juni en 7 september verzorgt De Iesselganger een excursie naar Kasteel De Kemnade (reserveren verplicht).

 

Rondje Keppel

Op vrijdag 31 mei en 2 augustus is er het vaartochtje naar het idyllische stadje Laag-Keppel. Daar hebt u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de benen te strekken en een kijkje te nemen bij de molens en in de bloementuin van de molen. 

 

Bezoek aan Wijngaard Deutinghem

Op zaterdag 1 juni, 13 juli en3 augustus varen wij vanaf het centrum naar Doetinchem's eerste professionele wijngaard met de naam “Wijngaard Duetinghem 838”. 

Contact & reserveren

Reserveringen en boekingen zijn uitsluitend mogelijk via de website en de kantoren van de V.V.V. Oude IJsselstreek. Na betaling ontvangt u (per email) een schriftelijke bevestiging, die tevens dient als plaatsbewijs.

Postadres
De Iesselganger
Postbus 39
7070 AA Ulft

KvK inschrijfnummer
55210090

BTW nummer
NL851609235B01

Uw bericht sturen

Wellicht dat je na het lezen van de informatie op deze site nog vragen hebt. Stuur een e-mail met je vraag en je ontvangt z.s.m. bericht.
* Verplichte velden
Copyright De Iesselganger 2019  |  Privacy Verklaring  |  Sitemap Design & development by: Timeless Design