Vaarinformatie

Reguliere rondvaarten

De Iesselganger heeft een uitgebreid vaarschema met vaste vaartijden. De route gaat vanaf de aanlegsteiger bij het DRU Industriepark in Ulft via Terborg naar het Sluizencomplex De Pol bij  Gaanderen en weer terug. Een rondvaart duurt ongeveer 2 uur. Op al deze rondvaarten kunt u individueel plaatsen reserveren via onze boekingssite of bij de VVV Oude IJsselstreek. 

De reguliere rondvaarten zijn gepland vanaf 27 april tot 27 oktober ieder weekend op zaterdag en zondag om 13:00 uur                                   

In de vakanties ook op woensdag en donderdag en vrijdag.

Voor het exacte vaarschema: ga naar onze boekingssite

Groepen

U kunt met uw groep natuurlijk met de reguliere rondvaart meevaren, maar u kunt ook de boot in zijn geheel afhuren voor een uitje met uw familie, buurt, vereniging of bedrijf. U bent dan alleen met uw eigen gezelschap aan boord incl. schipper en gids/gastvrouw.

Voor deze groepsvaarten zijn in het vaarschema al vaste tijden opgenomen  onder de titel “Rondvaart voor groep”. Kijk hiervoor op onze “boekingssite”. U kunt kiezen voor 1 uur of 2 uur varen.  Op uw verzoek kan eventueel met de vertrektijd van een groepsrondvaart enigszins geschoven worden. Dit geeft u direct de mogelijkheid om online te reserveren en te betalen. U bent er dan meteen zeker van dat uw groepsuitje door kan gaan. Er kunnen maximaal 40 passagiers aan boord .

Voor groepsreserveringen buiten het vastgestelde vaarschema of voor bijzondere afspraken of speciale wensen kunt u contact opnemen met boekingen@ijsselvaart.nl

Arrangementen

Op sommige data worden er door ons speciale vaartochten georganiseerd.

Klik hier voor nadere informatie over de volgende arrangementen;

  • Excursie Kasteel De Kemnade
  • Excursie Kasteel Wisch
  • Uitstapjes naar IJsboerderij ’t Kempke
  • Midzomeravondarrangement

Contact & reserveren

Reserveringen en boekingen zijn uitsluitend mogelijk via de website en het kantoor van de VVV Ulft. Na betaling ontvangt u (per email) een schriftelijke bevestiging, die tevens dient als plaatsbewijs.

Postadres
De Iesselganger
Postbus 39
7070 AA Ulft

KvK inschrijfnummer
55210090

BTW nummer
NL851609235B01
Email
boekingen@ijsselvaart.nl

Verkoop / reserveren
Online boeken of via
VVV Ulft

Social Media

Uw bericht sturen

Wellicht dat je na het lezen van de informatie op deze site nog vragen hebt. Stuur een e-mail met je vraag en je ontvangt z.s.m. bericht.
* Verplichte velden
Copyright De Iesselganger 2019  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap Design & development by: Timeless Design