Vaarinformatie

In het algemeen geldt: honden niet toegestaan! Zie verder: veelgestelde vragen

Rondvaarten

De Iesselganger heeft een vaarschema met vaste vaartijden. De route begint vanaf de aanlegsteiger bij het DRU Industriepark in Ulft. U kunt kiezen voor een rondvaart van 1 of 2 uur. Bij een rondvaart van 2 uur vaart u tot aan het sluizencomplex in Gaanderen en terug. Bij een rondvaart van 1 uur tot aan de brug in Terborg en terug. Op al deze rondvaarten kunt u individueel plaatsen reserveren via onze boekingssite of bij de VVV Oude IJsselstreek. 

De reguliere rondvaarten zijn dit vaarseizoen 2023 vanaf 29 april ieder weekend gepland op zaterdag om 13.00 uur en om 14.30 uur; op zondag om 11.00 uur en om 13.00 uur. Bovendien in de mei-, zomer- en herfstvakantie ook op woensdagmiddag om 13.00 uur. Het vaarseizoen eindigt op 29 oktober 2023.                           

Kosten bedragen:

1 uur: 7 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen onder 12 jaar

2 uur: 10 euro voor volwassenen en 7 euro voor kinderen onder 12 jaar.

Voor het exacte vaarschema en beschikbaarheid: ga naar onze boekingssite

Groepen

Mogelijkheden aanvragen bij: boekingen@ijsselvaart.nl

U kunt met uw groep natuurlijk met de reguliere rondvaart meevaren, maar u kunt ook de boot in zijn geheel afhuren voor een uitje met uw familie, buurt, vereniging of bedrijf. U bent dan alleen met uw eigen gezelschap aan boord incl. schipper en gids/gastvrouw.

Voor deze groepsvaarten zijn in het vaarschema al vaste tijden opgenomen onder de titel “Rondvaart voor groep”. Kijk hiervoor op onze “boekingssite”. U kunt kiezen voor 1 uur of 2 uur varen. Op uw verzoek kan eventueel met de vertrektijd van een groepsrondvaart enigszins geschoven worden. Dit geeft u direct de mogelijkheid om online te reserveren en te betalen. U bent er dan meteen zeker van dat uw groepsuitje door kan gaan. Er kunnen maximaal 40 passagiers aan boord.

Voor groepsreserveringen buiten het vastgestelde vaarschema of voor bijzondere afspraken of speciale wensen kunt u contact opnemen met boekingen@ijsselvaart.nl.

Andere mogelijkheden

Op sommige data worden er door ons arrangementen georganiseerd.

Klik hier voor nadere informatie over de volgende arrangementen;

  • Excursie Kasteel De Kemnade
  • Excursie Kasteel Wisch
  • Moederdag
  • Vaderdag
  • Midzomeravondarrangement

Contact & reserveren

Reserveringen en boekingen zijn uitsluitend mogelijk via de website en het kantoor van de VVV Ulft. Na betaling ontvangt u (per email) een schriftelijke bevestiging, die tevens dient als plaatsbewijs.

Postadres
De Iesselganger
Postbus 39
7070 AA Ulft

KvK inschrijfnummer
55210090

BTW nummer
NL851609235B01
Email
boekingen@ijsselvaart.nl

Verkoop / reserveren
Online boeken of via
VVV Ulft

Social Media
Copyright De Iesselganger 2019 - 2023  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap Design & development by: Timeless Design