Aanlegsteiger Ulft

Neem contact met ons op.

Meer informatie

Over onsVragen & Offerte

 

Auto

Parkeren aan de westkant van de Oude IJssel aan de Huttenweg (P  parkeren) 

DRU Industriepark is gelegen in de Achterhoekse plaats Ulft. DRU Industriepark is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. Parkeren kan op het parkeerterrein aan de overzijde van de Oude IJssel. Volg hiervoor de bruine toeristische bordjes met daarop ‘DRU Industriepark’.

De twee hoofdingangen aan de Frank Daamenstraat*) zijn te herkennen aan de zuil met het DRU Industrieparklogo. Op het park zelf zijn gratis parkeerplaatsen en vindt u in onderstaande uitgebreide plattegrond.

Parkeren aan de oostkant van de Oude IJssel op het DRU park (no. 8)

De bereikbaarheid van DRU Industriepark per auto is prima. Komend van buiten Ulft (N317) volg je de bruine toeristische bordjes met daarop ‘DRU Industriepark’. Deze borden leiden naar een grote parkeerplaats aan de rand van DRU Industriepark. Als je de voetgangersbrug over de Oude IJssel oversteekt dan vind je alle gebouwen op loopafstand. Op het terrein staan verschillende infozuilen met plattegronden die je de weg wijzen. Via de Hutteweg is het DRU Industriepark uitsluitend per fiets bereikbaar en niet per auto.

plattegrond

Openbaar vervoer

DRU Industriepark is bereikbaar per openbaar vervoer. Met de trein reist u tot treinstation Terborg. Hier stapt u over op lijn 195 van Arriva (Terborg-Megchelen). U stapt uit bij bushalte ‘Ulft, DRU Industriepark’. Let op: lijn 195 rijdt 1x per uur en de busreis duurt ruim 10 minuten.

De Huntenbus rijdt op werkdagen van ongeveer 07.00 tot 19.00 uur. Daarna rijdt de buurtbus als Belbus op afspraak: ’s avonds (tot 23.00 uur), zaterdags (van 08.00 – 23.00 uur) en zondags (10.00 – 23.00 uur). De Belbus rijdt alleen als er reizigers zijn. Tot uiterlijk één uur voor vertrek kan de Belbus worden gereserveerd via telefoonnummer (0900) 1961.

In de buurtbus betaalt u een apart buurtbustarief (voordeliger dan met regulier OV). Kaartjes voor de buurtbus koopt u in de bus bij de chauffeur. Er zijn kaartjes voor één rit, vier ritten en tien ritten. 65-plussers en kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met gereduceerd tarief. Kinderen tot en met 3 jaar reizen gratis. Studenten met OV-kaart reizen gratis met de buurtbus. Houders van een Arriva trajectkaart, de schoolbuskaart, stad- streekstamkaart, sterabonnement of OV-chipkaart moeten gewoon een kaartje kopen.

*) Wanneer u gebruik maakt van een navigatiesysteem kunt u het beste ‘Frank Daamenstraat’ invoeren.

plattegrond

Contact & reserveren

Reserveringen en boekingen zijn uitsluitend mogelijk via de website en het kantoor van de VVV Ulft. Na betaling ontvangt u (per email) een schriftelijke bevestiging, die tevens dient als plaatsbewijs.

Postadres
De Iesselganger
Postbus 39
7070 AA Ulft

KvK inschrijfnummer
55210090

BTW nummer
NL851609235B01
Email
boekingen@ijsselvaart.nl

Verkoop / reserveren
Online boeken of via
VVV Ulft

Social Media
Copyright De Iesselganger 2019 - 2023  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap Design & development by: Timeless Design