Boekingsinformatie

Neem contact met ons op.

Meer informatie

Over onsVragen & Offerte

Reserveren

Plaatsen reserveren op de Iesselganger is heel eenvoudig! U kunt via onze boekingssite online reserveren en direct ook via Ideal of PayPal betalen. Als de betaling is goedgekeurd ontvangt u automatisch een e-mail bericht met daarin de bevestiging van uw reservering. Deze email is tegelijkertijd uw toegangsbewijs voor de Iesselganger.

Als u niet online wilt reserveren kunt u ook terecht bij de balie van VVV Oude IJsselstreek, waar zij de reservering voor u zullen verzorgen. U kunt daar betalen op de manier die u zelf wenst.

Bij camping, hotel of B&B

Voor gasten van een hotel, camping of B&B is het soms lastig om online te betalen of hun reserveringsbewijs uit te printen. Bij sommige verblijfsaccomodaties is het mogelijk om via de receptie een rondvaart te reserveren. Op deze pagina kunt u zien op welke plaatsen dat al mogelijk is.

Geen reservering en toch meevaren?

Als u plaatsen reserveert bent u er altijd zeker van dat u mee kunt varen op het door u gewenste tijdstip. Maar ook als u niet reserveert kunt u meevaren met de Iesselganger, als er tenminste nog plaatsen over zijn. U kunt dan voor vertrek gewoon een kaartje kopen bij de bemanning van de boot.

Let op : geen reservering – geen boot !
Als er 2 uur vóór de vertrektijd van een bepaalde rondvaart nog helemaal geen reserveringen geboekt zijn vaart de boot niet uit. In dat geval kunt u  géén kaartje kopen bij de bemanning van de boot.

Wilt u nu online reserveren klik dan rechtsboven op de knop ‘Nu Boeken

vvv

DRU Inspiratiepunt
Hutteweg 26
7071 BV ULFT
T: 0315-200150

Contact & reserveren

Reserveringen en boekingen zijn uitsluitend mogelijk via de website en het kantoor van de VVV Ulft. Na betaling ontvangt u (per email) een schriftelijke bevestiging, die tevens dient als plaatsbewijs.

Postadres
De Iesselganger
Postbus 39
7070 AA Ulft

KvK inschrijfnummer
55210090

BTW nummer
NL851609235B01
Email
boekingen@ijsselvaart.nl

Verkoop / reserveren
Online boeken of via
VVV Ulft

Social Media
Copyright De Iesselganger 2019 - 2024  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap Design & development by: Timeless Design