Varen vanuit Doetinchem

Neem contact met ons op.

Meer informatie

BoekinformatieVaarinformatieContact

Ook dit vaarseizoen verzorgt De Iesselganger rondvaarten vanuit Doetinchem.

Hemelvaartsdag op 30 mei en 31 mei

1 en 2 juni

22 en 23 juni

13 en 14 juli

2, 3 en 4 augustus

7 en 8 september

Reguliere rondvaarten vertrekken om 13:00 uur vanaf de steiger aan de Bleek .

Na afloop van een vaart, zowel regulier als arrangement is er binnen de openingstijden van Tesoro de mogelijkheid voor een lunch/proeverij/broodje. Eén consumptie (koffie/thee/frisdrank) is dan gratis op vertoon van consumptiebon!

Varen vanuit Doetinchem

De vaart gaat richting sluis De Pol.

Kasteel de Kemnade

Op zaterdagmorgen 22 juni en 7 september verzorgt De Iesselganger een excursie naar Kasteel De Kemnade (reserveren verplicht).

 

Rondje Keppel

Op vrijdag 31 mei en 2 augustus is er het vaartochtje naar het idyllische stadje Laag-Keppel. Daar hebt u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de benen te strekken en een kijkje te nemen bij de molens en in de bloementuin van de molen. 

 

Bezoek aan Wijngaard Deutinghem

Op zaterdag 1 juni, 13 juli en3 augustus varen wij vanaf het centrum naar Doetinchem's eerste professionele wijngaard met de naam “Wijngaard Duetinghem 838”. 

Contact & reserveren

Reserveringen en boekingen zijn uitsluitend mogelijk via de website en het kantoor van de VVV Ulft. Na betaling ontvangt u (per email) een schriftelijke bevestiging, die tevens dient als plaatsbewijs.

Postadres
De Iesselganger
Postbus 39
7070 AA Ulft

KvK inschrijfnummer
55210090

BTW nummer
NL851609235B01
Email
boekingen@ijsselvaart.nl

Verkoop / reserveren
Online boeken of via
VVV Ulft

Social Media

Uw bericht sturen

Wellicht dat je na het lezen van de informatie op deze site nog vragen hebt. Stuur een e-mail met je vraag en je ontvangt z.s.m. bericht.
* Verplichte velden
Copyright De Iesselganger 2019  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap Design & development by: Timeless Design