veiligheid-rondom-covid-19

Neem contact met ons op.

Meer informatie

BoekinformatieVaarinformatieContact

Beste site-bezoeker,

In verband met de ontwikkeling en verspreiding van het Corona Virus en de als gevolg daarvan van kracht geworden voorschriften van de overheid,  heeft het bestuur van de Stichting IJsselvaart besloten om de geplande vaarten van De Iesselganger gedurende de rest van het vaarseizoen 2020 niet uit te voeren.

De gezondheid van onze gasten en vrijwilligers staat voor ons op de eerste plaats. 

Afhankelijk van de ontwikkelingen gedurende de tweede helft van dit jaar, willen wij tijdig gaan onderzoeken of en zo ja hoe, wij volgend jaar op een verantwoorde manier weer vaarten kunnen organiseren, hierbij rekening houdend met de dan geldende voorschriften van de overheid.  

Wij hopen u volgend jaar weer te kunnen begroeten en rekenen op uw begrip.

Contact & reserveren

Reserveringen en boekingen zijn uitsluitend mogelijk via de website en het kantoor van de VVV Ulft. Na betaling ontvangt u (per email) een schriftelijke bevestiging, die tevens dient als plaatsbewijs.

Postadres
De Iesselganger
Postbus 39
7070 AA Ulft

KvK inschrijfnummer
55210090

BTW nummer
NL851609235B01
Email
boekingen@ijsselvaart.nl

Verkoop / reserveren
Online boeken of via
VVV Ulft

Social Media
Copyright De Iesselganger 2019 - 2020  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap Design & development by: Timeless Design
In verband met de onzekere situatie rond de ontwikkeling en verspreiding van het Corona virus hebben wij aangepaste vaarinformatie & beschikbaarheid. Lees verder