veiligheid-rondom-covid-19

Neem contact met ons op.

Meer informatie

BoekinformatieVaarinformatieContact

Beste site-bezoeker,

In verband met de onzekere situatie rond de ontwikkeling en verspreiding van het Corona virus heeft het bestuur van Stichting IJsselvaart besloten om alle vaarten van de Iesselganger voorlopig tot en met 1 juni 2020 te cancelen.

De gezondheid van onze vrijwilligers en gasten staat voor ons op de eerste plaats. Veertig mensen dicht opeen in een rondvaartboot vinden wij onverantwoord.  Dat is de reden waarom wij voorlopig geen vaarten organiseren. Afhankelijk van de ontwikkelingen wordt beoordeeld of het verantwoord is om na 1 juni vaarten te gaan uitvoeren.

Contact & reserveren

Reserveringen en boekingen zijn uitsluitend mogelijk via de website en het kantoor van de VVV Ulft. Na betaling ontvangt u (per email) een schriftelijke bevestiging, die tevens dient als plaatsbewijs.

Postadres
De Iesselganger
Postbus 39
7070 AA Ulft

KvK inschrijfnummer
55210090

BTW nummer
NL851609235B01
Email
boekingen@ijsselvaart.nl

Verkoop / reserveren
Online boeken of via
VVV Ulft

Social Media
Copyright De Iesselganger 2019 - 2020  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap Design & development by: Timeless Design
In verband met de onzekere situatie rond de ontwikkeling en verspreiding van het Corona virus hebben wij aangepaste vaarinformatie & beschikbaarheid. Lees verder