Vrijwilliger worden?

Neem contact met ons op.

Meer informatie

Over onsVragen & Offerte

Onze vrijwilligers (m/v) houden van varen, van boten en van mensen.
We zoeken enthousiaste vrijwilligers:

Schippers

Schippers (m/v) met klein-vaarbewijs I of zij die daarvoor door ons opgeleid
willen worden.

Gastvrouwen en gastheren

Gastvrouwen en gastheren, die onze passagiers welkom heten en die het leuk vinden om onderweg te verhalen over leuke en wetenswaardige feiten op en langs de vaarroute.

Vakmensen

Vakmensen die samenwerken in de Technische Commissie om de Iesselganger in de vaart te houden.

Bijzonder is dat elk bemanningslid belangeloos meewerkt. Op die manier houden we het prijsje klein en zijn onze passagiers verzekerd van een prima sfeer aan boord.

Alle vrijwilligers worden intern opgeleid en ze zijn degelijk verzekerd tegen eventuele risico’s, aansprakelijkheden en ongevallen. Voordat u aan de slag gaat, sluiten we een persoonlijke vrijwilligersovereenkomst. Daarin geeft u zelf uw ruimte aan. Aan de functie van schipper worden extra medische eisen gesteld.

Als teamwork je op je lijf is geschreven en als je samen met anderen onze passagiers een relaxte vaartocht wilt laten beleven, meld je dan aan als vrijwilliger bij Stichting IJsselvaart.

Geef in uw email s.v.p. aan naar welke functie(s) uw belangstelling uit gaat. U krijgt altijd antwoord en we informeren u graag. Ons e-mailadres is: info@ijsselvaart.nl

Contact & reserveren

Reserveringen en boekingen zijn uitsluitend mogelijk via de website en het kantoor van de VVV Ulft. Na betaling ontvangt u (per email) een schriftelijke bevestiging, die tevens dient als plaatsbewijs.

Postadres
De Iesselganger
Postbus 39
7070 AA Ulft

KvK inschrijfnummer
55210090

BTW nummer
NL851609235B01
Email
boekingen@ijsselvaart.nl

Verkoop / reserveren
Online boeken of via
VVV Ulft

Social Media
Copyright De Iesselganger 2019 - 2024  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden  |  Sitemap Design & development by: Timeless Design